Voorbereidingen voor Barcelona | Hotel

Na uren zoeken, afwegen, wensen schrappen en maar weer verder zoeken is het eindelijk zo ver. Ik vond een hotel in Barcelona wat voldoet aan al onze eisen en er ook nog eens prachtig uitziet! 


We zochten een hotel dat niet te ver van de Ramblas gelegen is, 's ochtends een prima ontbijt serveert, betaalbaar is (uiteraard) en er ook nog eens modern uitziet. Ga er maar aanstaan. In Barcelona zijn zo veel hotels te vinden dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Zelf vind ik het fijn om in het overzicht van booking.com mijn wensen aan te vinken en te kijken welke hotels er over blijven. Een beetje scrollen, foto's bekijken en vervolgens boeken via het hotel zelf. Want man o man, wat kan dat veel geld schelen.

Uiteindelijk kozen we voor het Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas. Een hotel gelegen in de wijk El Raval, welke ik persoonlijk top vind en waar wij vorig jaar ook al sliepen. Het hotel beschikt over vier verschillende soorten kamers die variƫren in grootte, wel of geen balkon en uiteraard in prijs. We kozen voor een comfort kamer en dit is meer dan prima. Allerleukste extraatje is dat het hotel een zwembad heeft, op het dak! Vindt le boyfriend voornamelijk erg leuk en zal hij misschien niet eens zo veel gebruik van maken, maar who cares.

Toen de keuze gemaakt was bekeek ik de website van het hotel zelf en kwam daar tot de verrassende conclusie dat je jezelf kon registeren en dan 10% korting krijgt op je boeking. Zo gezegd, zo gedaan. En zo betaalden we nog 'maar' €555,66 voor vier nachten in Barcelona. Ter vergelijking; op booking.com kost dezelfde kamer €617,14. Dat is toch mooi verdiend.

Reacties

Populaire posts